Broekman Real Estate B.V. verhuurt aan European Metal Recycling B.V.

Geplaatst op 3 april 2024
Broekman Real Estate B.V. verhuurt aan European Metal Recycling B.V.

Broekman Real Estate B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met EMR voor de huur van ca. 590 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping van het kantoorgebouw Port City 1, plaatselijk bekend als Waalhaven Z.z. 21 te Rotterdam, inclusief parkeerplaatsen in de onder het gebouw gelegen parkeerdek.

Port City I biedt kantoorgebruikers kwalitatief hoogwaardige kantoorruimte met diverse inpandige faciliteiten. Zo is er onder andere een professionele catering aanwezig en uitstekende parkeermogelijkheden. De ontvangstruimte op de begane grond staat aan de vooravond van een grootschalige renovatie. Binnenkort zijn er naast een actieve receptiedienst met doorverwijsfunctie en pakketafhandeling ook diverse vergaderruimten te vinden, co working en een f&b voorziening. Verder is er in het gebouw een Board Room op de 7e verdieping met buitenruimte aanwezig. Het gebouw beschikt over energielabel A. Er is de mogelijk om vanaf ca. 391 m² tot ca. 3.000 m² aaneengesloten kantoorruimte te huren.

EMR, European Metal Recycling, is een wereldleider in duurzame materialen gericht op innovatie, duurzaamheid en goed zorgen voor mens en milieu.  Het is een internationaal opererend bedrijf met in Nederland 4 grote operationele vestigingen (Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Nijmegen en Rotterdam) die zich focussen op de recycling van Ferro en Non-Ferro metalen. Voor de inrichting van het nieuwe kantoor is een partner geselecteerd die materialen aanbiedt van gerecyclede of recyclebare grondstoffen en het gekozen meubilair komt van producenten binnen Europa of is waar mogelijk refurbished. Met de keuze voor deze inrichting benadrukt de metaal recycler haar duurzame karakter.

EMR recyclet jaarlijks 10 miljoen ton metalen en bespaard daarmee 12 miljoen ton aan CO2-uitstoot. Metalen kunnen eindeloos gerecycled worden, dus door onderdeel te blijven van de circulaire economie, hoeven er geen (of veel minder) grondstoffen voor metalen aan de aarde te worden onttrokken en kan uitputting worden voorkomen. Zo werken we aan een betere toekomst voor komende generaties en voor de natuur.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: