Wederom kantoorruimte verhuurd in gebouw ‘Eastpoint’

Geplaatst op 8 juli 2024

Bryant Park Netherlands Acquisition I B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Centrale RINO voor de huur van ca. 460 m² kantoorruimte op de 2e verdieping van gebouw Eastpoint, gelegen aan de G.H. Betzweg 1 te Rotterdam. Centrale Rino B.V. voegt zich hiermee bij SIPOR en Stichting Laurensals medehuurders van het in totaal ca. 5.529 m² omvattende gebouw, dat zich pal naast station Rotterdam Alexander bevindt.

Momenteel is alleen nog de 3e verdieping beschikbaar voor verhuur, met een totaal aaneengesloten verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 460 m², gecombineerd met 14 toegewezen parkeerplaatsen. Het gebouw is uiterst duurzaam met een energielabel van A+++ en staat bekend om zijn uitstekende lichtinval en efficiëntie van de vloeren. De 3e verdieping wordt binnenkort grondig gerenoveerd. Hierbij wordt o.a. een luxueuze pantry geïnstalleerd, PVC vloer aangebracht, sanitaire voorzieningen vernieuwd, diverse vergaderruimtes gerealiseerd en nieuwe Ledverlichting toegepast.

Over de RINO Groep
De RINO Groep is een maatschappelijk betrokken opleidingsinstituut in Utrecht. Met meer dan 100 toegewijde medewerkers en ruim 1.000 deskundige en bevlogen docenten wordt dagelijks gewerkt aan het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van opleidingen, cursussen en congressen. Dit doen zij al ruim 30 jaar voor de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, generalistische basis-ggz, buurt- en wijkteams, forensische zorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, maatschappelijke opvang en vrouwenopvang.

Pauline van Tol (manager bedrijfsvoering) zegt over de verhuizing: De keuze voor de locatie aan de G.H. Betzweg is ingegeven door diverse gunstige factoren. De omvang en prijs van de locatie sloten precies aan op de vraag van Centrale RINO. Daarnaast is de ligging ten opzichte van het openbaar vervoer ideaal voor onze cursisten. Het gebouw biedt een prettige en lichte omgeving met goede akoestiek, wat direct merkbaar is bij binnenkomst. Bovendien is de aanwezigheid van medehuurder Laurens een positief aspect, gezien de overlap met de doelgroep van Centrale RINO.

BRiQ real estate adviseerde in deze transactie namens Verhuurder en BNP Paribas Real Estate.

Met vriendelijke groet / Kind regards,

Dennis Bakker
Real Estate Agent | Offices
E-mail: borsboom@briq.nl

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: