Wederom een nieuwe huurder voor Crystal Building

Geplaatst op 6 maart 2024
Wederom een nieuwe huurder voor Crystal Building!

Merin heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst gesloten met Careermaker Uitzendorganisatie B.V. voor de huur van ca. 694 m² volledig gerenoveerde kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping van het kantoorgebouw Crystal Building (A), plaatselijk bekend als Rivium Boulevard 201-234 te Capelle aan den IJssel alsmede 23 parkeerplaatsen in de onder het gebouw gelegen parkeergarage.

Crystal Building betreft een uniek architectonisch ontwerp. De opvallende vormgeving alsmede de prominente locatie maken Crystal Building een echte eyecatcher. Het gebouw is de afgelopen jaren grootschalig gerenoveerd en biedt kantoorgebruikers een duurzaam en modern kantoor met talloze aanvullende faciliteiten en uitstekende parkeermogelijkheden. Zo is er een bedrijfsrestaurant, diverse vergaderruimten, skylounge, een actieve receptiedienst en ruime ondergrondse parkeergarage (1:40). Momenteel is er nog ca. 3.200 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar, vanaf ca. 200 m² tot ca. 2.300 m² aaneengesloten.

Na jarenlang gevestigd te zijn op o.a. de Goudsesingel en de Kiotoweg in Rotterdam verruilt Careermaker beide locaties voor Crystal Building. Gezien de ligging van het gebouw en de ruime parkeergelegenheid, ideaal als aanrijdroute voor hun personeel en klanten. Met de komst naar Crystal Building beoogt Careermaker haar klanten uit de regio Rotterdam beter te kunnen bedienen.

Bij de totstandkoming van deze transactie werd Merin begeleid door BRiQ real estate B.V. in collegiale samenwerking met de Mik.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: