VOA nieuwjaarsbijeenkomst en uitreiking VOAWARDS met 4 Top-winnaars

Geplaatst op 22 januari 2024
VOA nieuwjaarsbijeenkomst en uitreiking VOAWARDS met 4 Top-winnaars

Onlangs vierden meer dan 500 ondernemers de VOA-nieuwjaarsbijeenkomst en de verkiezing van de ondernemingsprijzen van VOA – de VOAWARDS. De gasten in de grote zaal van theater Castellum stemden massaal op hun favoriete genomineerde ondernemingen.

Tijdens een wervelende show, geleid door presentator Richard van Hooijdonk, werden in drie categorieën de genomineerden gepresenteerd. Vervolgens kon het publiek hun stem uitbrengen. Spannende momenten voor de genomineerden. Dit jaar werd voor de eerste keer ook de VOA-duurzaamheidsprijs uitgereikt aan die ondernemer die  zich als duurzame onderneming onderscheidt in alle facetten van duurzaam ondernemen. Na het voorlezen van het juryrapport door wethouder Gert van den Ham werd Hoogeveen Plants de terechte winnaar!

Winnaars

Wie waren de winnaars bij de VOAWARDS? In de categorie ZZP is de Award voor De Bloemenjongen. Bij Horeca & Retail zijn de meeste stemmen voor Restaurant Proto en in de categorie MKB & MKB XL is de prijs gevallen op Bloemen Architecten. De prijzen werden uitgedeeld door winnaars van vorig jaar en door wethouder Gerard van As. Notaris Harriët Bijl zorgde voor de controle van de stemapparatuur zodat ook dit onderdeel naar behoren verliep.

Dit event, mogelijk gemaakt door sponsoring van een aantal bij VOA aangesloten bedrijven, werd muzikaal opgeluisterd door de bekende zanggroep OG3NE en een presentatie van trendwatcher Richard van Hooijdonk.  De VOAWARDS mag wederom een succes worden genoemd.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: