Super Ninja neemt Waspinator over

Geplaatst op 2 april 2024
Super Ninja neemt Waspinator over

Super Ninja, een Nederlandse scale-up die duurzame producten tegen ongedierte ontwikkelt en afgelopen jaar is uitgeroepen tot het snelst groeiende e-commerce bedrijf van Nederland, heeft eerder dit jaar Waspinator Limited uit Engeland overgenomen.

Waspinator Limited is het bedrijf achter de Waspinator, een innovatief en gifvrij product tegen wespen. De Waspinator jaagt wespen weg door een wespennest na te bootsen.

Dit is de eerste internationale acquisitie voor Super Ninja.

Belangrijkste punten van de overname:

  • De Waspinator vormt een aanvulling op Super Ninja’s bestaande portfolio van duurzame oplossingen tegen ongedierte. Hierdoor biedt Super Ninja nu ook een duurzaam product tegen wespen
  • Met de acquisitie versterkt Super Ninja haar positie in het Verenigd Koninkrijk.
  • Dankzij Super Ninja’s wereldwijde distributienetwerk komt Waspinator nu ook buiten het Verenigd Koninkrijk te koop.

Het gecombineerde bedrijf profiteert van gedeelde expertise om ongedierte zonder gif te bestrijden

“We zijn verheugd Waspinator te verwelkomen in de Super Ninja-familie”, aldus Joost van Vollenhoven, CEO van Super Ninja. “Richard Piddocke, de oprichter van Waspinator, heeft een opmerkelijk bedrijf opgebouwd met een effectieve en milieuvriendelijke oplossing tegen wespen. We zijn enthousiast om de expertise en marktpositie van Waspinator te gebruiken om onze leidende positie als leverancier van duurzame oplossingen voor ongediertebestrijding verder te versterken.”

Piddocke, die na de overname met pensioen gaat nadat hij Waspinator meer dan 15 jaar heeft geleid, is enthousiast over de verkoop. “Ik ben ervan overtuigd dat Super Ninja de juiste partner is voor Waspinator”, aldus Piddocke. “Hun sterke toewijding aan duurzaamheid sluit perfect aan bij de waarden van Waspinator.”

“We zijn gecommitteerd om meer duurzame oplossingen tegen ongedierte te ontwikkelen”, aldus van Vollenhoven. “We geloven dat het stoppen met gif de enige manier is om de categorie ongediertebestrijding te verduurzamen en op lange termijn bestaansrecht te geven. Waspinator past perfect bij deze visie.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: