Schaatsen en Curlen tegen Kanker

Geplaatst op 31 januari 2024
Op vrijdagavond 9 februari 2024 18.30 uur stappen we op het ijs om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Op vrijdagavond 9 februari 2024 18.30 uur stappen we op het ijs om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.
Bijdragen aan kankeronderzoek begint met jouw deelname. Of je een doorgewinterde schaatser bent of nog wiebelig op het ijs staat, iedereen kan meedoen. Getraind, ongetraind, jong en oud. We schaatsen of curlen met z’n allen voor een dierbare die te maken heeft (gehad) met de diagnose kanker.

Schaatsbaan Rotterdam als warme thuisbasis

Schaatsen en Curlen tegen Kanker vindt plaats op Schaatsbaan Rotterdam. Je kunt kiezen uit schaatsen op de 400-meterbaan of curlen op de curlingbaan.
Geniet op het sfeervolle Winterplein terwijl je nipt aan een warme chocolademelk. Zing en swing mee met de mannen van ‘Mooi weer op straat’. Zij zorgen ervoor dat stilstaan een uitdaging wordt.

Schaatsen tegen Kanker

Op de 400-meterbaan gaan we gezellig met z’n allen het ijs op. Ieder op zijn eigen manier en tempo. Het maakt niet uit hoeveel rondjes je schaatst. Op de ijsbaan komt DJ Bootsy Paul voorbij met de coolste beats. De regenboogverlichting van de schaatsbaan zorgt voor een unieke ervaring en gezellige sfeer. Zo is geen enkel rondje hetzelfde.

Curlen tegen Kanker

Bedrijven en vriendenteams die wel het ijs op willen, maar zonder schaatsen, kunnen zich uitleven op de curlingbaan. Je start met een gezamenlijke instructie waarna je aansluitend met jouw team de uitdaging aangaat. Het curlen is uitverkocht. Bekijk hier het programma van deze gezellige avond. Kleed je goed aan want het is best koud op het ijs. Handschoenen zijn op de ijsbaan verplicht. LET OP: Schaatsbaan Rotterdam is cashless. Je kan alleen betalen met PIN.

Stap op het ijs tegen kanker

Jaarlijks krijgen meer dan 120.000 mensen in Nederland de diagnose kanker. Dit zijn meer dan 13 mensen per uur. De diagnose kanker komt aan als een mokerslag, bij zowel de patiënt als zijn of haar naasten. Onderzoek is van levensbelang.

Inschrijven voor Schaatsen en Curlen tegen Kanker

Lees hier meer over het inschrijfgeld, de inschrijfprocedure en het aanmaken van een persoonlijke actiepagina. Curlen tegen Kanker 2024 is uitverkocht. Wil jij op de hoogte gehouden worden voor het curlen in 2025? Meld je dan aan via deze pagina.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: