RVS Products breidt uit naar Duitsland met lancering van RVS Edelstahl

Geplaatst op 9 mei 2024
RVS Products breidt uit naar Duitsland met lancering van RVS Edelstahl

RVS Products, online aanbieder van roestvrijstalen producten, heeft begin april 2024 haar nieuwe Duitse webshop RVS Edelstahl ( www.rvsedelstahl.de ) gelanceerd.

Met deze stap biedt het bedrijf zowel zakelijke als particuliere klanten in Duitsland toegang tot een uitgebreid assortiment van meer dan 60.000 RVS artikelen.

De afgelopen 15 jaar heeft RVS Products een sterke reputatie opgebouwd in Nederland. Meer dan 2500 klanten beoordelen het bedrijf uit Capelle aan den IJssel met een 9,1. Het succes dankt het bedrijf aan het duurzame karakter van de producten en het uitgebreide leveranciersnetwerk voor een hoge beschikbaarheidsgraat.

“We zijn verheugd om onze aanwezigheid uit te breiden naar de Duitse markt met de lancering van RVS Edelstahl,” aldus Johan Visser, eigenaar van RVS Products. “Door onze hoogwaardige roestvrijstalen producten en uitstekende service beschikbaar te stellen in Duitsland, blijven we onze missie voortzetten om de eerste keuze te zijn voor roestvrijstalen oplossingen binnen Europa.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: