Publieke Sector Accountants verhuist naar de Kralingseweg 223 te Rotterdam

Geplaatst op 5 maart 2024
Publieke Sector Accountants verhuist naar de Kralingseweg 223 te Rotterdam

Publieke Sector Accountants heeft een huurovereenkomst gesloten met Vastestate Vastgoedmanagement B.V. voor de huur van ca. 422 m² kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping van kantoorvilla ‘Ceder’, plaatselijk bekend als Kralingseweg 223 te Rotterdam.

De kantoorvilla ‘Ceder’ is gelegen in het Victoria Park Kralingen en is vanwege haar ligging direct nabij de op- en afritten van de Rijksweg A16, uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Het is eveneens uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer doordat het direct naast het metro- en busstation Kralingse Zoom is gelegen. De kleinschaligheid van het gebouw, de kwaliteit van het aanwezige inbouwpakket, de efficiënte lay-out van de verdieping, een energielabel A+ in combinatie met een ruim parkeerterrein maken dit de ideale locatie voor PSA.

Publieke Sector Accountants

Publieke Sector Accountants, opgericht in 2017 is een gespecialiseerd accountantskantoor dat zich toelegt op accountantscontrole binnen het lokaal bestuur en aanverwante organisaties, evenals controle en advies bij stichtingen en verenigingen. Met kernwaarden als passie voor de publieke sector en een gezonde werkcultuur, streeft het bedrijf naar gebalanceerde groei. Het team van meer dan 35 medewerkers, verdeeld over kantoren in Alkmaar en Rotterdam, biedt hoogwaardige dienstverlening met focus op ontwikkeling en werk-privébalans. Met expertise in de laatste ontwikkelingen fungeert Publieke Sector Accountants als kritische sparringpartner met bestuurlijk inlevingsvermogen, waarbij persoonlijk contact de basis vormt voor vertrouwen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: