Mileway verhuurt 22.000 m² in Rotterdam-Botlek aan United Rentals International

Geplaatst op 12 maart 2024
Mileway verhuurt 22.000 m² in Rotterdam-Botlek aan United Rentals International

Mileway, een toonaangevende aanbieder van last mile logistiek vastgoed in Europa, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met  United Rentals International B.V. S `werelds grootste speler in de verhuur van materieel. United Rentals huurt 22.100 m² warehouse met kantoor en buitenopslag aan de Shannonweg 11-15 en de Nieuwesluisweg 176-178 in de Botlek te Rotterdam. Gelegen op een prominente locatie bij de entree het Distripark Botlek , het complex bestaat uit warehouse en kantoorruimte alsmede buitenterrein voor opslag en stalling .
 
United Rentals International B.V. is onderdeel van United Rentals Inc, het grootste verhuurbedrijf van materieel ter wereld, met een geïntegreerd netwerk van meer dan 1.500 vestigingen in Noord-Amerika, 38 in Europa, 23 in Australië en 19 in Nieuw-Zeeland. United Rentals Inc. is een Amerikaanse beursgenoteerde onderneming aan de NYSE  (URI) en onderdeel van de S&P 500 index..

Jurgen Verschoor, Vice President Europe bij United Rentals zei: “Wij zijn erg trots op de recente overname van de EQIN I Indu-Tools groep. Dit is een strategische stap die zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze activiteiten in West-Europa. Om de groei van deze industriële verhuurbedrijven te kunnen realiseren, zullen wij de Rotterdamse activiteiten van beide bedrijven op deze centrale locatie in de Botlek vestigen, dicht bij onze klanten”.
 
Wouter Dijkman, Country Director Nederland bij Mileway: “We zijn erg blij om United Rentals te verwelkomen als nieuwe Mileway klant. Mileway had een zeer sterk jaar in 2023 en tekende nieuwe huurovereenkomsten met bijna 300 bedrijven in Nederland. We kijken uit naar nog een succesvol jaar in 2024 en naar het ondersteunen van onze klanten door het bieden van hoogwaardige last-mile ruimte.””.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: