Magnicity opent eind dit jaar een unieke beleving op de top verdiepingen van De Zalmhaven

Geplaatst op 11 januari 2024
Magnicity opent eind dit jaar een unieke beleving op de top verdiepingen van De Zalmhaven

Rotterdam kan zich klaarmaken voor een nieuw hoogtepunt. Magnicity, wereldleider in stedelijke recreatie op grote hoogte, opent eind dit jaar een hoogstaand en innovatief restaurant- en bar concept- en experience op de 57ste & 58ste verdieping van de iconische Zalmhaven. Het belooft een unieke ervaring te worden, verrijkt met storytelling gelinkt aan Rotterdam.

De hoogste toren in de Benelux

Met een hoogte van maar liefst 215 meter biedt De Zalmhaven een ongeëvenaard uitzicht op de Rotterdamse skyline. Sinds de bouw is het complex de hoogste toren van de Benelux en daarmee de uitgelezen plek voor een nieuwe locatie van Magnicity. Zalmhaven CV en Magnicity hebben een langjarig huurcontract getekend voor de twee verdiepingen.Vooral de hoogwaardige en moderne uitstraling, de ligging, de enorme potentie voor een uniek concept en uiteraard het prachtige uitzicht trok Magnicity naar De Zalmhaven.

Premium restaurant en bar concept met adembenemend uitzicht inclusief experience maakt haar opwachting in Rotterdam

Onvergetelijke beleving

Dat het een unieke ervaring gaat worden, is een ding dat zeker is. Magnicity staat bekend om haar locaties die meeslepende ervaringen bieden. Het bedrijf is wereldleider op het gebied van stedelijke vrijetijdsbesteding op grote hoogte en expert in het beheer van panoramische observatoria en restaurants. Zo is Magnicity eveneens eigenaar van de Rotterdamse Euromast en exploiteert het bedrijf op diverse plekken in de wereld, waaronder Parijs, Chicago en Berlijn. Met deze nieuwe parel op de lijst belooft het bedrijf Rotterdammers en toeristen een memorabele ervaring te bieden.

Zo laat Alexia Vettier, CEO van Magnicity, weten: “De exploitatie van de bovenste verdiepingen van De Zalmhaven in Rotterdam is een mijlpaal voor Magnicity. Wij geloven in de ontwikkeling van Rotterdam en haar enorme potentie. De Zalmhaven is meer dan een hoog gebouw in de stad met een prachtig uitzicht, het is een nieuw icoon en een premium ervaring die perfect aansluit bij Magnicity.”

Bar, restaurant en beleving

Met het concept in De Zalmhaven creëert Magnicity een aanvullend aanbod in de stad. Dit gaat in samenwerking met de teams van de Euromast. Souad El Hamdaoui, huidig directeur van de Euromast en Dennis Vermeulen, benoemd tot general manager van deze nieuwe locatie, zullen het project leiden. Samen zijn ze gebrand om de top van de  toren om te toveren tot dé bestemming waar een bijzondere diner-experience hand in hand gaat met het unieke uitzicht op exceptionele hoogte.

Ook voor wie niet direct van plan is plaats te nemen in het restaurant, is de locatie vanaf eind 2024 te bezoeken om het indrukwekkende uitzicht te ervaren en het ultieme wow-effect te beleven. De locatie zal de hele dag open zijn voor publiek zodat iedereen kan genieten van een panoramisch uitzicht over Rotterdam, inclusief het meest spectaculaire uitzicht op de Erasmusbrug.

Over Magnicity

Magnicity is de wereldleider op het gebied van stedelijke vrijetijdsbesteding op grote hoogte en wereldwijd expert in het beheer van panoramische observatoria. Het exploiteert het Paris Montparnasse Observatory (Tour Montparnasse) in Parijs, Frankrijk, de Berliner Fernsehturm (TV-toren) in Berlijn, Duitsland, het 360 Chicago Observation Deck in het voormalige John Hancock Center in Chicago, Illinois, en de eigenaar van de Euromast in Rotterdam. Magnicity heeft ook een nieuw concept gelanceerd; dat deel uitmaakt van de MVO-strategie van Magnicity voor verantwoord stadstoerisme, met respect voor het milieu en de lokale gemeenschappen.

Magnicity is meer dan alleen een spectaculair uitzicht op de stad, het is een reis vol meeslepende ervaringen waarbij lokale en internationale bezoekers de stad ontdekken op gebieden als geschiedenis, cultuur en levensstijl. Magnicity-belevingen combineren educatieve activiteiten met nieuwe technologieën, spannende attracties, tentoonstellingen en evenementen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: