Nieuw zakelijk platform voor Groot-Rotterdam

Geplaatst op 18 april 2024

Voor u ligt de allereerste editie van Kijk op Groot-Rotterdam. Een gloednieuw magazine en tegelijkertijd veel meer dan dat! Samen met u als ondernemers in de regio Groot-Rotterdam zetten we namelijk een offline én online platform neer waar we met z’n allen trots op kunnen zijn.

Kijk op Groot-Rotterdam is hét zakelijk platform voor ondernemers in de regio. Op onze website en social mediakanalen publiceren we relevant nieuws voor en over ondernemers. Daarnaast versturen we maandelijks de nieuwsbrief met actualiteiten. En een aantal keren per jaar brengen we een magazine uit vol inspirerende interviews, boeiende achtergrondverhalen, informatieve columns en zakelijk nieuws uit de regio. Kijk op Groot-Rotterdam signaleert en analyseert relevante zakelijke, economische en culturele trends en ontwikkelingen.

Mooier Rotterdam

In deze eerste editie vertelt Henk van der Linden, projectleider BAM Infra Nederland, over het bouwen aan een mooier Rotterdam. Het bedrijf maakt zonder uitstoot, dus emissieloos en met duurzaam asfalt, het rioolstelsel binnen de regio Rotterdam klaar voor de toekomst.

Jacco Saaman, Business Development & Innovatie-directeur van SPIE Nederland, over het cruciale belang van samenwerking: “Wij willen tastbaar maken waar iedereen vandaag over praat. De uitdagingen waar we met z’n allen voor staan zijn velen malen groter dan men denkt. We kunnen ze prima aan als we over alle grenzen heen samenwerken, want gezamenlijk kunnen we het aan.”  

Rotterdamse haven

Maritime Shipcleaning Rotterdam is een scheepsreinigingsbedrijf in de breedste zin van het woord. Eigenaar Ton van de Waardt vertelt wat MSR doet, hoe, waarom en voor wie. Ton: “In Europa zijn gespecialiseerde scheepsreinigingsbedrijven op één hand te tellen. Het is een nichemarkt. MSR zit in de havengebieden van Nederland, België, Noordwest-Frankrijk en het noorden van Duitsland. Vanaf juni 2023 zijn wij ook operationeel in Algeciras, Spanje.” In deze editie ook verhalen van andere namen die actief zijn in de Rotterdamse haven, namelijk: European Metal Recycling, PortPlus en Maritime Sisters.

Deze uitgebreide eerste editie van Kijk op Groot-Rotterdam heeft u veel te bieden. Blader snel verder en laat u inspireren door uw collega-ondernemers. Wilt u ook als ondernemer in the picture staan? Neem dan contact op met Ken Rijkers of Piet Wiersma en wees verzekerd van exposure van kwaliteit. Adverteren is één ding, maar een relatie met elkaar opbouwen is zoveel meer dan alleen een zakelijke connectie. Uit de professionele gesprekken groeit vaak een persoonlijke band die tot in de lengte van jaren blijft bestaan.

Delen via

Zoeken naar: