Jos en Jolanda Erkamp (Multicopy Den Haag) Ondernemers van het Jaar 2021

Geplaatst op 8 januari 2024
Jos en Jolanda Erkamp (Multicopy Den Haag) Ondernemers van het Jaar 2021

Jos en Jolanda Erkamp, eigenaren van Multicopy The Communication Company in Den Haag, zijn uitgeroepen tot Franchisenemer van het Jaar 2021. Het ondernemersechtpaar kreeg op de 25e Conventie van Multicopy The Communication Company in Hotel Vianen de Gerard L. Slot Award 2021 uitgereikt. Deze prijs geldt als belangrijkste onderscheiding binnen de Multicopy-organisatie.

Net als veel andere ondernemers hebben Jos en Jolanda Erkamp door de coronapandemie twee uitdagende jaren achter de rug. “Maar gelukkig zijn zij daar sterk uitgekomen,” aldus Annette Dales, algemeen directeur van Multicopy Nederland. “Want commercie zit hen in het bloed en meedenken met de klant geeft deze ondernemers energie.”

“Multicopy-ambassadeurs”

Marketing is een essentieel onderdeel in de bedrijfsvoering van het ondernemersechtpaar. “Jos en Jolanda zien het belang in van alle campagnes en activiteiten die vanuit de Multicopy-formule worden geïnitieerd. Ze maken daar graag gebruik van om hun sales een boost te geven,” citeert Annette Dales uit het juryrapport. “Bovendien denken ze met ons mee en nemen ze altijd actief deel aan onze events. Niet alleen fysiek, maar ook bij onze online sessies zijn zij steevast van de partij.” De jury spreekt dan ook van “echte Multicopy-ambassadeurs.”

Multicopy Utrecht Centrum en IJsselstein-Nieuwegein: de nummer 1 van Multicopy in 2021

Elk jaar stelt Multicopy een Top 10 samen van franchisenemers met de hoogste omzetcijfers. Tijdens de Conventie is deze ranglijst over 2021 bekendgemaakt. Thedor en Nicole Hoksbergen zijn met hun vestigingen in Utrecht Centrum en IJsselstein-Nieuwegein geëindigd op de eerste plaats.

“De Top 10 laat duidelijk te zien dat onze strategie om te veranderen echt werkt,” aldus Annette Dales. “Op de lijst staan bedrijven die breed actief zijn als communicatieondersteuner. Naast traditionele communicatieoplossingen als print- en drukwerk leveren zij een uitgebreid scala aan vernieuwende communicatiemiddelen en -diensten. Zoals websites en binnen- en buitenreclame, maar bijvoorbeeld ook oplossingen voor documentbeheer en online bestellen. En hoewel de grafische industrie al jaren een dalende trend laat zien, biedt dat dus juist extra kansen voor ons netwerk om te groeien. In omzet, in kwaliteit van de diensten, maar ook in plezier in het werk. Want uiteindelijk gaat het om de mensen. Zij maken het verschil.”

De Multicopy-directeur kijkt dan ook vol vertrouwen naar de toekomst. “We zien dat klanten steeds vaker op zoek zijn naar een allround communicatiepartner, die hen breed ondersteunt. Van het allereerste advies tot en met de uitvoering. Dat biedt inspiratie en zorgt voor nieuwe energie. Persoonlijk en lokaal zakendoen staan centraal en veranderen is het toverwoord, zeker nu. Want juist in moeilijke tijden hebben we ondernemers nodig met lef. Zij maken het verschil.”

Top 10

De top-10 in 2021 bestaat uit:
1 Multicopy Utrecht Centrum en IJsselstein-Nieuwegein
2 Multicopy Drachten en Leeuwarden
3 Multicopy Lelystad en Almere
4 Multicopy Assen, Emmen en Zwolle
5 Multicopy Bergen op Zoom, Breda, Dordrecht, Roosendaal, Schiedam en Spijkenisse
6 Multicopy Amsterdam Centrum
7 Multicopy Alphen a/d Rijn en Zoetermeer
8 Multicopy Rotterdam Centrum
9 Multicopy Diemen en Harderwijk
10 Multicopy Hoofddorp en Haarlem

Snelste Groeiers

Twee Multicopy-vestigingen kregen de Award voor het Snelst Groeiende Bedrijf van 2021. Multicopy Deventer behaalde vorig jaar de grootste procentuele groei en Multicopy Sliedrecht maakte de grootste absolute groei door.

Foto: Robert Aarts Photography / Rick Mandoeng

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: