Gesprek PF Security in Alblasserdam

Geplaatst op 25 juni 2024
Gesprek PF Security Alblasserdam

Op aanbeveling van John Kruijthoff heeft PF Security een gesprek gehad met Studio vermaakt in Alblasserdam, een kleermakerij geleid door Mohammed en zijn Syrische gezin.

Studio vermaakt streeft naar zelfredzaamheid en milieubewustzijn. Tijdens ons gesprek bespraken we hoe PF Security hen kan ondersteunen. We besloten onze oude uniformen te doneren, zodat Mohammed en zijn team deze kunnen recyclen tot nieuwe, bruikbare producten.

Dit biedt een win-winsituatie: wij hergebruiken onze oude uniformen duurzaam en Mohammed krijgt waardevol materiaal om zijn bedrijf te ontwikkelen.

Mohammed’s toewijding aan duurzaamheid en zelfredzaamheid is indrukwekkend. Door oude materialen te transformeren tot nieuwe producten, creëert hij niet alleen inkomsten voor zijn gezin, maar draagt hij ook bij aan een duurzamere wereld. Dit project vermindert afval en bevordert hergebruik.

Het hele gezin is betrokken bij het bedrijf, wat bijdraagt aan hun zelfredzaamheid en de educatie van de kinderen. Ze leren waardevolle vaardigheden en ontwikkelen hun creativiteit. Dit familiebedrijf is een inspirerend voorbeeld van integratie en zelfredzaamheid.

Voor PF Security betekent deze samenwerking maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zijn trots bij te dragen aan de groei van Mohammed’s bedrijf. Het is geweldig om te zien dat onze oude uniformen een nieuw leven krijgen en een positief verschil maken in het leven van een hardwerkend gezin. We hopen dat andere bedrijven door dit initiatief geïnspireerd worden en hun oude materialen ook doneren. Samen kunnen we bijdragen aan de zelfredzaamheid van meer gezinnen en de duurzaamheid van onze samenleving. PF Security kijkt uit naar een langdurige samenwerking met Studio Vermaakt en hoopt dat meer bedrijven dit waardevolle initiatief ondersteunen.

Voor vragen :
a.hogervorst@pfgroup.nl
0625266117

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: