Frissr biedt frisse kijk op zakelijke schoonmaakdiensten

Geplaatst op 8 mei 2024
Frissr biedt frisse kijk op zakelijke schoonmaakdiensten

Zakelijke schoonmaakbehoeften regel je online bij Frissr. De betrokken medewerkers van het bedrijf staan klaar om jouw kantoor, winkel of andere zakelijke ruimte brandschoon te maken. Frissr is ontstaan vanuit schoonmaakbedrijf REJO Cleaning uit Barendrecht, dat inmiddels 16 jaar bestaat en is opgericht door René Cabanelas en zijn compagnon. Enige tijd later is neef Javier Cabanelas in dienst gekomen en was Frissr geboren.

Het bedrijf wil meegaan met de huidige tijd waarin (bijna) alles online kan worden geregeld. “Wij kunnen je alles uit handen nemen”, vertelt mede-eigenaar René. “Bij Frissr begrijpen we hoe belangrijk een schone werkplek is voor jouw bedrijf of woning. Daarom bieden we hoogwaardige schoonmaakdiensten die zijn afgestemd op jouw behoeften. En het wordt nog gemakkelijker met ons online prijsberekeningssysteem en door middel van maatwerk.”

Uitbreidingen

Het bedrijf probeert snel uit te breiden, meldt René. “Inmiddels zijn we gestart met Frissr, Frissr.huis, Frissr.winkel en Frissr.talent. Bij Frissr regel je jouw schoonmaak moeiteloos online en direct met een van onze deskundige professionals. Frissr opereert lokaal, met ons eigen team en vertrouwde partners. Weet je hoeveel uur schoonmaak je wilt laten uitvoeren door onze professionals? Vul dan de prijsberekeningtool in en dan zie je vanzelf de kosten per vier weken. Als je akkoord gaat, gaan we onmiddellijk aan de slag door jouw opdracht toe te wijzen aan een van onze medewerkers.”

Vele mogelijkheden

De vertakkingen van Frissr bieden een breed palet aan diensten. “Zo schakel je Frissr.huis in voor schoonmaak bij speciale gelegenheden, woningontruiming, schoonmaak na overlijden en klusjes in en om je huis. Frissr.winkel daarentegen is een online winkel voor al je toiletartikelen en accessoires met een frisse look. Frissr.talent is ten slotte een online wervings- en selectiebureau. We zoeken en maken een selectie van talenten die het meest geschikt zijn voor de vacatures.”

Klanttevredenheid

Om kennis te maken met de concepten raadt de mede-eigenaar van Frissr aan de websites te bezoeken. “We zijn een laagdrempelig bedrijf en zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden, feedback te ontvangen en eventuele zorgen aan te pakken, omdat klanttevredenheid onze hoogste prioriteit is.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: