De week van: Laura van Die (Capital V)

Geplaatst op 24 juni 2024
De week van: Laura van Die (Capital V)

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Vandaag duiken we in de week van Laura van Die, eigenaar van Capital V.

Waarin onderscheiden jullie je?

Als je Capital V inhuurt voor jouw (arbeidsmarkt)communicatie krijg je altijd het echte verhaal. Geen mooi weer journaal want daar prikt echt iedereen doorheen. Echte beelden, echte verhalen. Precies zoals jullie organisatie is. Want alleen dan spreek je de juiste doelgroep aan. Het is anders dan anders, soms een tikkie rebels en altijd opvallend.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Dat ik zelf kan en mag beslissen met wie ik werk, wanneer ik werk, waar ik werk en hoe ik werk. Toen ik in loondienst werkte, voelde ik mij altijd heel beperkt. Alsof ik toch een soort ‘rol’ speelde. Terwijl ik juist heel authentiek ben. Als ik mijzelf mag zijn, krijg jij het mooiste resultaat!

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Ik kan alleen maar hopen dat ik over vijf jaar nog steeds doe wat ik nu doe en is het mij gelukt om mee te gaan met de nieuwe technologieën en ontwikkelingen. Maar het mooiste overkomt je en het minste is bedacht dus ik neem het ook maar gewoon zoals het is. Misschien werk ik wel weer bij de HEMA joh. Net zo goed!

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?
En waarom?

Voor een van de beste aannemers uit de Hoeksche Waard mag ik de employer branding campagne gaan opzetten. Daar heb ik volgende week de aftrap van en gaan we starten met de fotografie. In die opdracht komt echt alles samen waar ik energie van krijg. Dat is waar ik Capital V voor gestart ben.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

You do you! Vergelijk jezelf niet met anderen. Doe het lekker op jouw manier, blijf jezelf. Iedereen doet maar wat. En nooit vergeten: alles komt goed.Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: