De week van Henri van de Ree (Visser & Visser Accountants en Adviseurs Dordrecht)

Geplaatst op 8 juli 2024
Vandaag duiken we in de week van Henri van de Ree, accountant en vestigingsleider bij Visser & Visser Accountants en Adviseurs Dordrecht.

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Vandaag duiken we in de week van Henri van de Ree, accountant en vestigingsleider bij Visser & Visser Accountants en Adviseurs Dordrecht.

Waarin onderscheiden jullie je?

Visser & Visser onderscheidt zich door het platform voor ondernemers: niet alleen aandacht voor de onderneming, maar vooral voor de ondernemer. Met aanvulling op onze standaard dienstverlening bieden wij diensten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, strategie en leiderschap voor de ondernemer.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

De dynamiek tussen mijn inhoudelijke rol voor klanten en het bouwen aan een vestiging en team.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Binnen 5 jaar is Visser & Visser Dordrecht hét accountantskantoor in Dordrecht voor het MKB.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

De komende weken staan er diverse evenementen vanuit Visser & Visser Dordrecht op het programma:

  • 28 juni ons AI-event in Bibelot, Dordrecht waarin we ondernemers willen inspireren en helpen met het gebruik van AI in de brede MKB-praktijk.
  • 25 september ons Prinsjesdagontbijt in Hotel Van der Valk Dordrecht waarin we ondernemers bijpraten over de belastingplannen van het kabinet en hen willen inspireren met een gave keynote.

En waarom?

Ik krijg echt heel veel energie van het samenbrengen van mensen, in bovenstaande gevallen zijn dat relaties en klanten. Het faciliteren van ontmoeting en inspiratie op ons platform is echt gaaf!

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Wees een beetje lief voor elkaar en vergroot elkaars verschillen niet te veel uit. Een voorbeeld ter illustratie: in mijn rol bij de vrijwillige brandweer acteer ik met mijn ploegmaten op het scherpst van de snede. Wij verschijnen juist wanneer anderen vluchten. In zo’n situatie maakt achtergrond, opleiding, geloof, etc. niet meer uit. Dan leren we van elkaar en staan we voor elkaar open. Dat gun ik iedereen: alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder!

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: