Daka Sport en Lifestyle opent nieuw hoofdkantoor bij Rotterdam

Geplaatst op 4 juli 2024

De DAKA Sport & Lifestyle winkelketen opent per september een nieuw hoofdkantoor met distributiecentrum aan de A20 bij Rotterdam. Hiermee wordt de behoefte aan uitbreiding van de capaciteit van de huidige ruimte aan de Abraham van Stolkweg ingevuld en kan de snelle groei van de 17 fysieke winkels en de webshop ook in de komende jaren worden doorgezet. 

Het nieuwe hoofdkantoor, met een oppervlakte van 5.500 vierkante meter, biedt een moderne en inspirerende werkomgeving voor de medewerkers en de noodzakelijke extra capaciteit voor de logistiek. Het pand is ontworpen met een focus op duurzaamheid en efficiëntie, met gebruik van energiezuinige systemen en milieuvriendelijke materialen. Daarnaast zijn er diverse faciliteiten, zoals flexibele werkplekken, vergaderruimtes met de nieuwste technologie en ontspanningsruimtes voor een gezonde werkomgeving.

Algemeen directeur van DAKA Sport & Lifestyle, Jan-Peter Dankaart: “De verhuizing naar dit nieuwe hoofdkantoor markeert een belangrijk moment in de geschiedenis van DAKA. Het stelt ons in staat om onze groei voort te zetten en zowel onze klanten, als onze leveranciers nog beter van dienst te zijn. Het nieuwe pand is ook uitermate geschikt om de onderlinge verbondenheid tussen onze medewerkers en afdelingen te versterken en dat zal zeker zijn uitwerking krijgen in de werksfeer en resultaten. 

De zoektocht naar een geschikte locatie heeft even geduurd, maar nu retailer van den Assem, ook een Rotterdams icoon, is verhuisd naar Zierikzee, zijn wij blij dit mooie pand te kunnen betrekken. Wij zijn trots op onze Rotterdamse wortels en hebben hiermee, samen met bedrijfshuisvestingspartner, De Mik Real Estate, onze wens vervuld.” 

De opening van het nieuwe hoofdkantoor is een belangrijke stap in de strategie van DAKA om haar positie binnen de sportbranche te verstevigen. Het stelt het bedrijf in staat om haar bedrijfsvoering verder te optimaliseren en haar ambitie om door te groeien naar een nog grotere landelijke dekking en klanttevredenheid te realiseren.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: