Capital Cleaning Group voltooit met succes overname schoonmaakbedrijf Heuvelman in Gouda

Geplaatst op 18 april 2024
Capital Cleaning Group voltooit met succes overname schoonmaakbedrijf Heuvelman in Gouda

Met grote vreugde kondigt Capital Cleaning Group aan dat de overname van schoonmaakbedrijf Heuvelman BV uit Gouda, met succes is afgerond. Deze mijlpaal versterkt de positie van het bedrijf in de schoonmaaksector en opent nieuwe perspectieven voor groei.

Meer dan 250 toegewijde professionals voegen zich bij het groeiende team van het schoonmaakbedrijf als gevolg van deze overname. Deze uitbreiding zal niet alleen bijdragen aan de diversiteit van ons team, maar versterkt ook ons vermogen om hoogwaardige schoonmaakdiensten aan te bieden aan onze klanten, zowel in Gouda als de rest van Nederland.

Status behouden

Belangrijk is dat schoonmaakbedrijf Heuvelman, ondanks de overname, haar zelfstandige status als BV behoudt. Dit biedt schoonmaakbedrijf Heuvelman de kans om zijn lokale karakter te behouden, terwijl het tegelijkertijd kan profiteren van de schaalvoordelen en expertise binnen Capital Cleaning Group. De komende maanden zal de directie van schoonmaakbedrijf Heuvelman BV actief betrokken blijven bij de dagelijkse aansturing en zorg dragen voor een goede overdracht naar het nieuwe team.

Familie Heuvelman laat weten: “We zijn enthousiast over onze aansluiting bij het bedrijf en zien uit naar de nieuwe mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt. Binnen de groep behouden we onze autonomie, waardoor we onze klanten kunnen blijven bedienen met dezelfde toewijding en kwaliteit waar schoonmaakbedrijf Heuvelman voor staat.”

Peter Kram, CEO van de Capital Cleaning Group, voegt hieraan toe: “Deze overname is een strategische stap die voordelen zal opleveren voor zowel Capital Cleaning Group als schoonmaakbedrijf Heuvelman. We kijken uit naar het bundelen van onze krachten om hoogwaardige schoonmaakdiensten te blijven leveren aan onze gewaardeerde klanten in heel Nederland.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: