Binnen kijken, buiten leven: dat is Van Kooten

Geplaatst op 9 mei 2024
Binnen kijken, buiten leven: dat is Van Kooten

Altijd al een tweede of zelfs een derde huis willen hebben? En ook nog eens hypotheekvrij? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven is het al jaren de normaalste zaak van de wereld. “We hebben het dan niet over een rijtjeshuis of een twee-onder-een-kapwoning, maar over opberg-, recreatie- of werkruimte voor in jouw tuin”, vertelt eigenaar Hanneke van Kooten.

Zo’n ‘buitenverblijf’ gaat een stuk verder dan een tuinhuisje, chalet of veranda. “Want had jij ooit van een campingpod of tuinkamer gehoord?”, vraagt Van Kooten. “Of wel eens gedacht aan een eigen Pipowagen, bekend van de beroemde tv-clown? Misschien wil je de kinderen even lostrekken uit hun gaming-bubbel? Denk dan eens aan een speelhuisje, al dan niet met glijbaan. Zelfs voor jouw trouwe viervoeter of paard hebben we allerlei fraaie optrekjes.”

Tuinkantoor

“Ook voor zakelijk gebruik kun je bij ons helemaal losgaan”, vertelt de eigenaar van de specialist in buitenverblijven. “Met een eigen tuinkantoor op maat krijgt thuiswerken een heel andere dimensie. Meer privacy en ruimte dan aan de keukentafel en zonder de dagelijkse beproeving van woon-werkverkeer. Met een eigen koffiehoekje behoort ook de file bij de koffiecorner op kantoor tot het verleden. Wil je het nog chiquer, dan hebben we ook mogelijkheden voor een carport of garage. De meeste huisjes en hutten zijn van geïmpregneerd hout en daarmee voor jaren beschermd. Wil je helemaal geen onderhoud, dan kun je kiezen voor een metalen constructie. Uiteraard helemaal aangepast naar jouw wensen, want ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres!”

Ruime, overdekte showrooms

Veel producten koop je niet online; die moet je zien, voelen en ruiken, zo vindt men bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. “Dat geldt al helemaal voor onze tuinpareltjes. Hoe leuk de filmpjes op onze website ook zijn. Kom daarom eens een kijkje nemen in een van onze ruime, overdekte showrooms in onder meer Numansdorp, Amersfoort en Hoofddorp en laat niet alleen je zintuigen, maar ook je fantasie de vrije loop. Met honderden huisjes, hutten en andere constructies onder één dak raak je niet snel uitgekeken.”

“Onze winkels zijn zes dagen per week geopend, en uiteraard kun je ook online bij ons terecht voor al je brandende tuinvragen. Graag tot snel in een van onze showrooms!”, besluit Van Kooten.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: